Thursday, October 13, 2022

The speed of science

 


Somehow, they will blame this on Donald Trump...

Obviously, I take absolutely no responsibility for whatever this might mean.

But I do think the needle just moved a bit!

13 comments:

  1. Ive rubbed this in the face of all the idiots(some of them close realitives) who shamed me for refusing the needlecraft.

    ReplyDelete
  2. OT, Tillhör ni också den okunniga massa som inte insett att det endast finns EN kristen kyrka?... https://www.youtube.com/watch?v=7aTnYz4r94o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Der får jag nog erkänna att jag gör. Tillhör du den okunniga massa som som tror att det finns några som helst förtjänster med att ta Pfizer-vaccinet?

      Delete
    2. Jag har tagit det två gånger, så man kan i alla fall såga att jag hoppas att det finns några förtjänster med det. I vilket fall som helst har jag inte märkt av några biverkningar och jag har inte fått covid-19. Men det kan förstås vara en slump...

      Delete
    3. Inflensavirus är så smittsamma att du sannolikt var smittad av minst en variant innan du tog första sprutan.
      Att du inte hade några symptom kan tyda på att du har bra immunförsvar. Men även andra yttre faktorer soelar in som hur stor eller liten mängd virus du fick i dig vid smttotillfället.
      I vilket fall var du med stor sannolikhet naturvaxxad innan första sorutan.

      Delete
    4. Själv var jag rejält deckad under första vågen och måttligt sjuk under andra.
      Tror jag har bra immunförsvar men då jag i ett tidigt skede struntade i alla försiktighetsåtgärder exponerades jag nog för stora virusladdningar. Bl. a bodde jag under samma tack i en vecka som en insjuknad person. Ytterligare en person i det hushållet insjuknade lika svårt som jag. Han är dock över 70 och överviktig men klarade det också bra.
      Trodde han skulle klara det mycket sämre än mig men hans symptom var identiska med mina och varade ungefär lika länge.
      Vet fler äldte tjockisar som klarde det bra. tyvärr tog dessa ändå vaxxet senare.

      Delete
  3. PS. Jag tillhör ju också dessa okunniga...

    ReplyDelete
  4. Vet inte vem "Anonymous" här ovan är, men länken går till en "armstrongitisk" kyrka. Har skrivit om Herbert W Armstrong och hans särpräglade rörelse flera gånger tidigare här på bloggen. Det handlar om en blandning av sjundedagsadventism, mormonism och brittisk israelism, plus Armstrongs personliga egenheter.

    ReplyDelete
  5. https://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/08/the-mysteries-of-herbert-w-armstrong.html

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/08/sticking-pieces-together.html

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/08/hard-to-believe-award.html

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/07/thank-god-for-easter-bunny.html

    ReplyDelete
  6. "Vet inte vem 'Anonymous' här ovan är". Eftersom jag skrev ett "PS" till Anonymous kommentar torde det väl inte vara så svårt att lista ut. :-)

    ReplyDelete
  7. Men det verkar vara en ovanligt bisarr rörelse.

    ReplyDelete
  8. Jaha, jag trodde att det var någon helt okänd person som kanske på fullt allvar ville propagera för Armstrong. Så jag blev lite...ställd. Fast lite ironiskt lät det ju... ;-)

    ReplyDelete
  9. Brittish Israelism är ett mycket sinnrikt, men förstås totalt absurt, trossystem. Det är dock inte ondskefullt. När det kom till USA blev dess huvudvariant Christian Identity, som ÄR ondskefullt (den "ariska rasen" ska fysiskt utrota judarna och "the mud people" - det sista i princip nästan alla invånare i tredje världen. "Church of God" i dess olika utsplittringar tycks ha behållit den mer beskedliga brittiska varianten. Att tro att Israels tio förlorade stammar blev befolkningen i Storbritannien torde ju dock hur enkelt som helst kunna motbevisas av DNA-tester.

    ReplyDelete