Sunday, October 2, 2022

Socialmoderaterna?


Om en intressant trend i det senaste valet...

De rika överger Moderaterna och Kristdemokraterna

Stockholm är nu SD:s svagaste fäste i landet på kommunnivå

GAL-TAN:iseringen av Sverige visualiserad


12 comments:

  1. Folk på Östermakm som röstar S i protest mit SD. Bekräftar vad jag ansett länge, att mångkultur och öppna gränser är uttryck för överklassens hat mot arbetarklassen.
    "Jasså era döttrar våkdtas och era söner förnedringsrånas? Men pilutta er, hade ni inte valt att vara såna fattiglappar hade era barn haft det mycket bättre. Jäkla rassepack".

    ReplyDelete
  2. Det sågs ju länge som en konspirationsteori, detta att "den radikala vänstern och överklassen går hand i hand". Nu verkar det plötsligt vara sant. Åtminstone vad den liberalare delen av vänstern beträffar. Också anmärkningsvärt att de proteströstar på SAP snarare än C, vilket hade varit mer "logiskt".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allard är lite inne på samma spår fast fokuserar på transferiatet som den klassbas teamsvänstern urgår från i sitt hat mot arbetarklassen.
      https://ledarsidorna.se/2021/05/glom-kommunismen-dagens-vanster-passar-kapitalet-som-hand-i-handske/

      Delete
  3. En annan konspirationsteori som mer eller mindre visat sig stämma är "riksbankerna bara skapar pengar från ingenting". Numera erkänner både Europeiska Centralbanken och Federal Reserve nästan helt öppet att det mycket riktigt är så. "Vi bara trycker nya pengar". Vilken blir nästa konspirationsteori som visar sig stämma? Det var ju bra nära att Bidens administration anklagade Kina för biologisk krigföring á la COVID. Och ännu närmare att militären erkände att UFOn faktiskt existerar?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoppas på att David Ixke får rätt om precis allt. Särskilt om alla makthavare och kändisar han pekat ut som reptiler.

      Delete
  4. Alltså att UFOn existerar och är aliens.

    ReplyDelete
  5. "Liberalerna" hoppas väl fortfarande att man kan bevisa en koppling mellan Trump och Ryssland, fast en verklig lågoddsare är Hunter Biden och Ukraina. Fast den kommer de att erkänna endast om det blir läge att kasta Biden och/eller Ukraina under bussen. Så förmodligen inget erkännande där. Annars har vi ju "alla i USA" och Kina...

    ReplyDelete
  6. "You call it conspiracy theory. I call it spoiler alert". Overheard on Twitter.

    ReplyDelete
  7. Och apropå kopplingar till Ryssland...

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2020/08/sanningen-om-lincoln-project.html

    ReplyDelete
  8. Förresten, försöker hitta valfilmen med Ulf Kristersson där han joggar med air pods.
    Någon la till undetexter där Kristersson hånar en joggare med sladdlurar och säger "jävla fattiglapp, spring aldrig här igen".
    Du råkar inte veta var den finns?

    ReplyDelete
  9. Hysteriskt kul med textningen. Ulf joggar så att säga om tittaren, stannar och vänder sig om. Böjer sig ner för att pata. Som om tittaren var en dvärg eller ett barn. Fnissar och tar ut sina air pods. Säger några kloka moderatord, fnissar igen och joggar vidare.
    Var nog ett par årinnan valet. Alt-högern spred en massa elaka memer med Ulf. Sånt som vänstern borde ha gjort men vänstern kan som bekant inte mema längre.
    Samma gäng spred även bild med Ulf och frugan på en pizzeria när Ulf ropar till sig servitören. Texten lyder "Kan jag få en pizza till, frugan åt min också".
    Frugan ser lika glad som tjock ut.

    ReplyDelete