Sunday, March 24, 2019

Udda boktips
Om en månad får vi veta sanningen. Den 23 april kommer Graham Hancocks nya bok, ”America Before: The Key to Earth´s Lost Civilization”. Där kommer Hancock att knyta ihop alla lösa trådar från sina tidigare blockbusters och en gång för alla BEVISA att Atlantis faktiskt har existerat.

Det kommer att bli intressant...

Det är helt enkelt kört för skeptikerna. CSICOP, Carl Sagan, Dawkins och allt vad de heter kan packa ihop och åka hem till Lemurien or something. Atlantis is rising, boys & girlz!

Den VERKLIGT intressanta frågan kommer istället att bli: Vad skall vi göra den 23 maj, när vi läst klart boken? Världen kommer ju plötsligt att bli ett mysterium tråkigare.

Förslag emottages tacksamt i kommentarerna till detta inlägg!

9 comments:

 1. Varför finns det så många dåliga bloggar på nätet? Fast det är väl inte ett mysterium...

  ReplyDelete
 2. Varför hyllar så många historienördar Sigismund som "Sveriges legitime konung"? Är det jesuiterna som infiltrerar eller vad?

  ReplyDelete
 3. Off topic. Ufologisk numerologi https://kiremaj70.blogspot.com/2019/03/ufolgisk-numeologi.html

  ReplyDelete
 4. Donald Trump DID NOT COLLUDE WITH RUSSIA.

  ReplyDelete
 5. Somebody should tell Hancock to lay off the ayahuasca.

  ReplyDelete
 6. Donald Trump är oskyldig, och om nu bara britterna kan krascha ut ur EU så kommer det ju bli en riktigt bra avslutning på det här idiotiska årtiondet...

  ReplyDelete
 7. Om Brexit går igenom så kommer alla att DÖÖÖÖÖÖ

  ReplyDelete
 8. Anon March 29, 2019 3:32 PM

  En rimligare tolkning är väl att det brittiska etablissemanget försöker förhala Brexit så mycket som möjligt, så att det till slut inte blir något Brexit alls.

  Fast det förutsätter förstås att de inte tappat koncepterna alldeles. Något man ju ibland undrar om de inte faktiskt har gjort...

  ReplyDelete
 9. Unknown,

  Alla olyckskorpar kommer att få hjärtsnörp i varje fall.

  ReplyDelete