Wednesday, June 14, 2023

Based habibi


 

Tidigare känd som "Veckans Strasser". 

Vänstern rasar mot Bilan Osman

5 comments:

  1. Minns för rätt länge sedan när Ok-tecknet blev kontroversiellt. Det var när althögern var på topp i USA och organiserade trollarmeer på 4-chan i syfte att få wokesters att göra bort sig.
    Man poserade some woksters på diverse forum och " upprördes" av den ena saken dummre än den andra.
    En av sakerna som verkligen tog fart var när man indignierat hävdade att Ok-tecknet var en hemlig rasistsymbol som smygrasistiska kändisar använde för att signalera till likasinnade. Naturlugtvis illliustrerat med "komprometterande" bilder.

    ReplyDelete
  2. Ja, det stämmer. Det var ett skämt från början. Sedan blev det (typ) ett slags alt-höger-symbol. Åtminstone för dem som tyckte att skämtet var roligt... :D

    ReplyDelete
  3. https://kiremaj70.blogspot.com/2023/06/jag-forstar-inte.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. När vuxna blir arga för att dom inte får göra ditten och datten med andras barn är det mycket suspekt, även om det är helt okontroversiella aktiviteter. Är det dessutom aktiviteter med ekivok inramning så bör alla varningsklockor ringa.

      Delete
  4. Håller med om att "drag queen hour" är ytterst suspekt. Man får NAMBLA-vibbar. Varför identiferar man trans-rättigheter (och ibland gay-rättigheter) med de mest extrema uttrycken för vissa subkulturer?

    ReplyDelete