Sunday, June 23, 2019

Ett UFO blir briefat om UFOnDonald Trump har blivit briefad om UFOn. Pentagon påstås i tio års tid ha haft ett forskningsprojekt om saken. Och en stridspilot låter sig intervjuas om saken...av Aftonbladet.

Och vi vet ju alla vad detta betyder, eller hur? Jepp, USA:s försvar har utvecklat ett nytt stridsflygplan, fel personer har sett det, och därför spelar man ut UFO-kortet som desinformation.

Men så kan det ju inte vara för det vore ju en KONSPIRATIONSTEORI.

Jaha. Så du menar att aliens finns? 

Donald Trump och UFOn

3 comments:

  1. Hillary Clinton lär ju ha haft seanser i Vita Huset, så om hon blivit briefad om UFOs hade hon väl bombat deras moderskepp på Månens baksida och så hade vi fått en väldigt, ähum, "intressant" dynamik. Föredrar nästan Trump och Pompeo...

    ReplyDelete
  2. Hillary Clinton behöver inte bli briefad om UFOn, hon är själv en alien, hon och Zuckerberg, de känner till sanningen om "the body snatchers".

    ReplyDelete
  3. Något är fel när ett multinationellt företag kan starta en egen valuta, det börjar bli dax för Trump (eller Putin, eller Xi, eller Kim) att göra en POWER MOVE och arrestera den där jäveln Zuckerberg. Jag kan inte starta en egen valuta, så varför kan han göra det? Arrestera Zucc eller håll käften.

    ReplyDelete