Sunday, December 30, 2018

Sick shitI have no idea if this is true, but I´m going to link to it anyway. Sick cults do exist, after all, so who knows? 

13 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Yes, this is the ´Oumuamua guy.

  ReplyDelete
 3. Kan säkert ha hänt, men han lägger ju inte fram belägg för att det skulle vara vanligt. Men...om jag vore polischef i England och händelsevis upptäckte att en aspirant var medlem av ONA (om de fortfarande finns) skulle jag nog rekommendera att hen inte anställdes. https://krsnaparty.wordpress.com/2016/01/10/a-gift-for-the-prince-a-guide-to-human-sacrifice/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fast jag förstår inte varför en HareKrishna-sida lägger upp den texten.

   Delete
  2. Oj, då. Om man letar vidare ser man att det inte är någn vanlig Krishnagrupp. De säger sig nu vara anhängare av just David Myatt, dvs ONA:s grundare.

   Delete
  3. https://krsnaparty.wordpress.com/2018/04/28/a-change-in-direction/

   Delete
  4. Fast de verkar vara helt galna. Förutom att de säger att de samtidigt är nationalister, kommunister, och hyllar Krishna och Rama, hyllar de också... Pol Pot. Det verkar se ut som ett skämt, men jag är inte säker på att det är det. Man vet att David Myatt försökte infiltrera Hamas (!) internationella gren - men han blev utslängd när de upptäckte vem han var.

   Delete
 4. Ska kolla upp det. Vanligt är det säkert inte, men just i det här klippet låter vår favorit-stolle ändå ganska logisk. Vill man genomföra ett människooffer utan att bli upptäckt är väl abort och statligt sanktionerat våld de två mest uppenbara alternativen.

  Annars har jag tittat lite mer på Sheridans kanal och börjar faktiskt undra om inte han är galen också ELLER så är det en bisarr parodi eller satir. Han hetsar mot judar men påstår att wicca är judiskt i religiös mening, sedan säger han att kabbala är bra eftersom Östeuropas judar egentligen var khazarer, och i ett klipp jag länkat till kallar han asatroende för presbyterianer. Ooookay...

  Ska nog inte länka till honom i fortsättningen. Om det är satir, är den på en lite för hög nivå för den här bloggen! ;-)

  ReplyDelete
 5. Har tittat lite på materialet från Krishna-gruppen (eller kanske personen - det står "I" på flera ställen). Jag tror inte att det är ett skämt, det är antagligen en extremt eklektisk figur som på något sätt försöker kombinera Krishna-tro med "tredje positionen". Lite oroväckande dock att bloggaren lägger ut en text om människooffer...

  ReplyDelete
 6. Krishnatro, en form av tredje positionen - och satanism. Han säger sig vara anhängare till David Myatt. Myatt grundade Order of Nine Angles (inte Angels...) som är en av de ytterst få "offentliga" satanistiska organisationer som öppet förespråkar människooffer. Dessutom är de pronazistiska, men de har i texter förklarat att de endast utnyttjar den nazistiska rörelsen för att skapa en vad de kallar för "sinister dialectic".

  De brukar bli utslängda från högerextrema organisationer och "International third position" gav en gång ut en pamflett, "Satanism and its allies", där de bl.a fördömda ONA:s skrifter som "psychobabble".

  Jag förlorade kollen på dem för många år sedan men för ett antal år sedan fick jag alltså reda på (av Per Faxneld, tror jag) att Myatt hade försökt infiltrera just Hamas och blivit avslöjad.

  ReplyDelete
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/David_Myatt

  Intressant. I Wiki-artikeln ovan sägs att Myatt numera lämnat både satanismen och islam bakom sig och grundat ett slags kristen grupp som kallar sig Numinous Way. I så fall är Krishna-sajten "mer Myatt än Myatt själv" fast med islam utbytt mot hinduism istället...

  ReplyDelete
 8. OK, Det verkar finnas tveksamheter om Myatt verkligen är Long, jag trodde det var bevisat. Men "Krishna-sidan" hyllar ju dels Myatt, dels länkar de till en av ONA:s texter om människooffer. så de verkar i alla fall se något samband. Men om ONA:s Anton Long-texter är skrivna av flera i ett kollektiv är det i så fall ett belägg för att ONA verkligen är en fungerande grupp, vilket en del betvivlat.

  ReplyDelete
 9. Wiki, som ju är officiösa skeptiker, verkar inte betvivla att ONA existerar.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Nine_Angles

  ReplyDelete