Sunday, December 30, 2018

Aliens on the rampageFor the record, here is Thomas Sheridan´s clip about ´Oumuamua. I´ve mentioned it several times, but just realized I never linked to it. 

6 comments:

 1. Here is the follow up clip:

  https://www.youtube.com/watch?v=Sd9RkXdzEXo

  ReplyDelete
 2. Hate speech? Ja, det är det nog, men jag tro inte att de lagarna omfattar hat mot utomjordingar. Och riskerna att denna video skulle kunna leda till hatbrott" mot de som ev. ligger bakom ´Oumuamua är väl dessbättre inte så stor. :-)

  ReplyDelete
 3. Oops, var tog din meni9ng om "hate speech" egentligen vägen? Den FANNS där när jag skrev, och kom inte med någon FMS-teori och förklara bort det. ;-)

  ReplyDelete
 4. Har ändrat mitt blogginlägg just i detta nu, du kommenterade i sista stund! Jag var dock inte ironisk - mot slutet låter det faktiskt som att Sheridan hetsar mot trans-personer, och det var detta jag syftade på. Större delen av hans klipp handlar dock om annat.

  ReplyDelete
 5. Det var obehagligt, måste trängt bort det. Men vid närmare eftertanke dyker det upp att det var något väldigt olustigt mot slutet - det måste ha varit det...

  ReplyDelete
 6. Det stämmer, det är under den mest paranoida delen av inlägget, det låter som att han säger att Oumuamua släppte ut något i atmosfären som skall fixa problemet med trans-personer. Det finns ett annat klipp där han attackerar trans-personer också, även då i ett nojigt sammanhang, då handlar det om Terminator-robotar och annat! Han verkar mena att trans-humanismen är ond, och kopplar ihop detta med både trans-personer och föreställningar om AI och cyborger. Annars säger han faktiskt ofta intressanta (men ibland skrämmande) saker - har du kollat klippet om moderna människooffer? Jag länkar till det i blogginlägget precis före detta.

  ReplyDelete