Friday, December 7, 2018

Ja, *så* kan man ju göra!Att ingen tänkt på det här förut... 

Harvard: Skym solen kemiskt

5 comments:

 1. Med tanke på att jag inte en sekund tror på att vi det i ekonomiska system vi har kommer att hinna stoppa växthusgaserna innan det är för sent, och tyvärr knappast heller att detta system hinner avskaffas tillräckligt snabbt, misstänker jag att det blir den här typen av metoder som en gång kommer att bli den desperata sista chansen att hindra undergången...

  ReplyDelete
 2. Det tror inte jag - jag tror att världens stormakter inte kommer att komma överens, och när en av dem (kanske USA eller Kina) unilateralt börjar vräka ut mystiska substanser i atmosfären, så blir det storkrig...

  En annan möjlighet är att världen om några årtionden inte ens rent ekonomiskt kommer att ha tillräckliga resurser att uppbåda för ett dylikt projekt (p.g.a. depression, energikris och givetvis den ekologiska krisen som sådan) och då kommer det inte att bli något heller.

  Jag är alltså väldigt pessimistisk...

  ReplyDelete
 3. Det är inte så konstigt att många Illuminatiteoretiker samtidigt är "klimatskeptiker". Den globala uppvärmningen passar inte riktigt in i idén att en allsmäktig - låt vara ondskefull - organisation har den totala kontrollen.

  ReplyDelete
 4. Intressant.

  Ja, det finns ju dessutom konspirationsteorier om en FALSK apokalyps, och så vidare.

  Det "borde" finnas många konspirationsteoretiker som tror på klimathotet - det skulle ju kunna vara Illuminatis sätt att tå kål på en stor del av Jordens befolkning, och bara rädda de "upplysta" till någon hemlig rymdkoloni på Månens baksida.

  Kanske är det så att klimathotet alltför mycket förknippas med etablissemanget, och då har logiken inom "the cultic milieu" gjort att motsatt ståndpunkt fått spridning i alternativa kretsar?

  ReplyDelete
 5. Har tittat lite på YouTube, jo, det finns en version som faktiskt hävdar att Illuminati ligger bakom klimatförändringarna via HAARP (den där topphemliga militärbasen i Alaska, känd från Chemtrail-hysterin). Planen är just att utrota en stor del av mänskligheten. Men det handlar alltså om ett rent artificiellt ingrepp som inte hade inträffat annars, och det har ingenting med koldioxiden att göra! En innovativ lösning?

  ReplyDelete