Monday, December 27, 2021

Interview with the gorilla


Vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta...

Guillou: "Jag kan inte bo på Södermalm bland alla vänstermänniskor"

"Saluhallen är full av utbölingar"

3 comments:

  1. Har länge misstänkt det här angående Jan Gulliou:
    Han lyfte mycket skrot under lång tid, Kanske kom han i samband med detta i kontakt med "ryssfemor* och annat anabolt som var ännu lättare att få tag i då än nu. Tror inte han lyfter längre men misstänker att han tar anabola och eller testo ändå

    Vad har då detta med alla hans knasiga uttalanden att göra? En hel del. När människor känner att de trampat i klaveret litegrann så störtdyker testosteronnivåerna för att sedan masa sig upp igen till urdptumgsnivån. På en människa som tar tar in en massa testo utifrån uppstår en onaturligt jämnhög testonivå där ingen dipp i testonivå sker oavsett hur mycket man gör bort sig.
    Detta kan förklara varför en i grund och botten intelligent och kompetent journalist som Gulliou kan göra bort sig gång på gång men ändå fortsätter känna sig störst bäst och vackrast. Hans "larmsystem" mot egna dumheter är så dränkt i testo utifrån att dess feedbackloop till hjärnan knappt märks hos Gulliou.

    ReplyDelete
  2. Han har en märklig förmåga att alltid komma undan också. Många vänner i media?

    ReplyDelete
  3. Har Guillou förresten någonsin kritiserat den militära underrättelsetjänsten sedan IB-affären? Har han något slags hemlig deal med dem?

    ReplyDelete