Saturday, June 20, 2020

Peter Wolodarski om två månader



Mobben i Minneapolis utsätter borgmästaren, den judiske demokraten Jacob Frey, för något som närmast liknar en kulturrevolutionär "struggle session". Trots att han "bekänner" (första klippet) blir han utbuad och tvingas löpa gatlopp mellan arga demonstranter (andra klippet) sedan han vägrat stödja extremisternas krav på att "avskaffa polisen". Det verkar som att globo-liberalerna har tappat kontrollen över sitt Frankensteins monster... 

Borgmästaren "bekänner"


Borgmästaren blir "utrensad"











4 comments:

  1. Det är ju rätt att göra uppror...

    ReplyDelete
  2. Jag tycker ärligt talat att protesterna i USA har klart bisarra drag, det gäller för övrigt hela deras "kulturkrig", man får tokiga vibbar mest hela tiden. Det hela ger intryck av att vara en sekt, och just nu är det "vänstern" som står för det mesta av tokigheterna.

    ReplyDelete
  3. "Det hela ger intryck av att vara en sek" I så fall en ovanligt stor sekt.

    ReplyDelete
  4. Jag menar att de beter sig som en galen sekt. Det gjorde Maos rödgardister också. Fast "fundamentalist" kanske är ett mer korrekt ordval. "Social sekt" (social cult) är ett annat fyndigt begrepp jag sett, då som en beskrivning av trans-rörelsen. Den sociala sekten har inget auktoritärt ledarskap, men du blir utrensad och utstött ändå ifall du har en avvikande mening. (Det var intressant nog en trans-person i USA som sade detta på nätet. Hen hade lämnat den politiska subkulturen kring frågan.)

    ReplyDelete