Monday, July 6, 2020

It takes a cult to remain sane


I do realize that the Socialist Equality Party (formerly known as the Workers´ League) is weird and cultish, but it seems it takes a cult to remain sane at a time like this. Therefore, without further ado, I introduce to you...the SEP´s attack on the crackpots who want to tear down Lincoln statues?!


3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Den är faktiskt både intressant och välskriven. För något år sedan fanns på samma webbsida en likaså välskriven och intressant kritik av en, om jag minns rätt, rysk reaktionär TV-serie om Trotskijs liv. Den var också undertecknad av North. Den lades ut på mina tidslinje på Facebook av en SP-anhängare.

    Det är ju lite märkligt att den man som så vitt jag fattat fortfarande stöder, idén att Joseph Hansen och George Novack var med i en KGB-CIA-ledd komplott för att döda Trotskij kan skriva intressanta och tankeväckande saker om andra ämnen.

    ReplyDelete
  3. Håller med. Jag har sett ovanligt många länkar till SEP:s sajt senaste tiden från alla möjliga håll och kanter. Det kan ju vara SEP-medlemmar som promoterar sajten, men det skulle ju också kunna vara så att oberoende personer reagerar på att åtminstone en vänsterradikal grupp sticker ut från mängden och inte verkar stödja BLM eller Antifa...

    ReplyDelete