Friday, April 10, 2020

Why didn´t I see this before?

Note flag of Neo-Roman Empire (also 666) in background


Greta Thunberg´s campaign is called Fridays for Future. That would be FFF. The letter F is the sixth letter in the alphabet. FFF is therefore 666. Aha! Therefore, Greta is the Anti-Christ. But frankly, is anybody really surprised? 

6 comments:

  1. Men det är ju ännu värre.. Det finns många andra exempel på hur den onde infiltrerar. I själva verket dyker det ödesdigra talet 666 upp lite här och var. Ta bara en organisation som framförallt ca 1970 försökte infiltrera på arbetsplatserna och som sades ha trotskistisk anknytning. Den hette Fria Fackförenings-Folket. FFF igen. Och den kände demonologen Dennis Wheatley har i sitt banbrytande verk "The Satanist" från 1960 slagit fast att det inte är Sovjetunionen och dess lierade som styrs av Satan utan de grupper som kritiserade Sovjet från vänster.

    Han beskriver också hur en av dessa grupper intrigerade för att få Sovjet att mot sin vilja starta ett kärnvapenkrig. Därmed är det ju solklart att till och med en galning som Posadas styrdes av den onde... (OBS: Mycket grov ironi...)

    ReplyDelete
  2. Whetley kände till sanningen. Det var därför han försvann under mystiska omständigheter år 1999, som ju helt enkelt är 1666 upp-och-ned. 1 står för I som står för Illuminati. Åtminstone enligt ett apokryft manuskript från Nostradamus som bara jag har tillgång till. Jag fick det från St Germain som kom över det under dramatiska omständigheter under Karl X Gustavs marsch över Stora Bält. Vi hotas i själva verket av en NY ISTID!!!!

    ReplyDelete
  3. FFF. Hmmm...ja, de använde väl rentav den förkortningen även formellt?

    ReplyDelete
  4. Allvarlig talat, på samma sätt som "The Satanist" nästan ser ut att vara inspirerad av Posadas (eller det kanske är tvärtom? Hade Posadas läst Wheatley?) ser storyn i Wheatleys "Gateway to Hell"1970 ut att vara inspirerad av Mansonligan. Satanisterna i denna bok planerade att starta ett raskrig för att i detta kaos ta makten själva. Dvs precis samma deliriska idé som Manson hade.

    ReplyDelete
  5. "provocera fram ett raskrig" borde det stå.

    ReplyDelete
  6. Fast 1960 låter lite väl tidigt, då var väl Posadas inte så känd i västvärlden? Kan det vara inspirerat av sovjetisk propaganda mot trotskism i allmänhet eller maoism? Har tyvärr aldrig läst den...

    ReplyDelete