Thursday, June 24, 2021

Politiskt självmord


Sharia-domstolar nästa? 

Nyckelmening: "Kvällsposten har i en serie artiklar avslöjat att ett parallellt romskt rättssystem, romani krísi, bedrivits i kommunala lokaler i Malmö av Stefan och Marian Wydow, som är anställda av kommunen för att arbeta med romsk inkludering. I en av de romska rättegångarna frikändes en romsk man från att ha våldtagit sin styvdotter".

Lägg också märke till sossepolitikerns direkt bisarra reaktion. 

Jag undrar när feministerna tänker reagera mot denna "mångkulturella" urspårning? Det är okej med slöja, med anti-kvinnlig "trans-rörelse" och med romska rättegångar som frikänner incestuösa våldtäktsmän. Eller tänker feministerna fortsätta att kampanja mot Roosh V eller gängvåldtäkter i New Delhi, samtidigt som de vänder bort blicken från vad som händer i Sverige? 

Det torde vara det verkliga "politiska självmordet"... 

Malmöpolitiker vågade inte stoppa romska rättegångar i kommunens lokaler

7 comments:

  1. En gammaldags tattarfejd hade nog varit roligare

    ReplyDelete
  2. Jag tror att huvudfåran inom feminismen redan har kapitulerat. En del av orsaken kan vara materiell. De flesta organiserade feminister är akademiska typer från den privilegierade övre medelklassen. De drabbas ju inte av att t.ex. kvinnoidrotten förstörs av trans-ideologin. Tvärtom kan de få poster inom den byråkratiskt-ideologiska apparaten om de spelar med i de trans-ideologiska krumbuktningarna. Endast om det skulle bli en *massiv* konkurrens om platser vikta för kvinnor som istället går till trans-kvinnor, skulle feministerna reagera. Det är samma sak med massinvandring från patriarkala kulturer. Det drabbar ju inte den "vita" övre medelklassen, annat än marginellt. So why give a damn? Att muslimska kvinnor tvingas gå i heltäckande kläder i t.ex. Birmingham, där det finns en religiös enklav av "deobandis", drabbar ju inte de brittiska feministerna. Och så vidare. Det snöda materiella särintresset ger inga utslag, och då blir det som det blir. Men okej, rätta mig om jag har fel...

    ReplyDelete
  3. Are there any rational feminists left? Let them now step forward...

    ReplyDelete
  4. Är SJWs galna, onda eller drivna av snöda materiella intressen? Svar: det finns ingen motsägelse mellan dessa tre saker.

    ReplyDelete
  5. Sveriges snyggaste brutta är vänsterpartist, fast å andrasidan är Sveriges fulaste brutta också vänsterpartist.

    https://www.friatider.se/har-borjar-v-kvinnan-gratskrika-i-riksdagen

    ReplyDelete
  6. Tror du själv svarade på vad feministerna kommer att göra även om du formulerade det som en fråga.

    ReplyDelete
  7. Anon:
    Tror hon egentöigen gråter för att Nooshis bröst är både större och fastare än hennes. Men det kan hon ju inte säga. Bättre då att gråta ut om "baaaaarnen, det handlar om barn".

    ReplyDelete