Monday, June 14, 2021

Flirty fishing


Bekräftar bara mina djupt rotade fördomar om den s.k. djurrättsrörelsen, militanta veganer och sådant. "Till hälften sekt, till hälften ätstörning" som någon uttryckte saken. Eftersom GP:s artikel är bakom en pay wall måste jag länka till alt-högern egen lilla tabloid istället, but there you go.

Djurfrontskvinnor säljer sex för ledaren

6 comments:

  1. Nämen! Hujeda mug... Så här degenererade var aldrig veganerna på min tid som strikt vegan.

    ReplyDelete
  2. Är nästan så man har lust att bli sektledare. Såg du Charles Mansons fru han gifte sig med några år innan han dog? Hon hade kunnat få vilken snygg och framgångsrik man som helst utanför murarna om man säger så.

    ReplyDelete
  3. Alldeles oavsett annat har de ganska så logiska argument mot köttätande. Själv kan jag säga att jag är en köttätare med dåligt samvete.

    ReplyDelete
  4. Ett sympatiskt inlägg i debatten om köttätande kommer från "Lilium", annars känd från ASMR-videor, som här förklarar varför hon blev vegan. Hon börjar med hälsoskäl, fortsätter med den globala uppvärmningen, och kommer avslutningsvis in på det mest fundamentala skälet - det lidande som köttätandet utsätter djuren för.

    Hon kan höras här. https://www.youtube.com/watch?v=-LYZpIQsRhQ&list=PLEuPP7IBWwuiH21LzPYENQ5C3nCC4zS7i&index=52

    ReplyDelete
  5. Men det är väl inte så svårt att börja som vegan? Kan rekommendera Dr Mc Doughall om du behöver lite vägledning. Veganism på enklast möjliga vis. Får fortfarande inspiration därifrån trots att jag inte längre är strikt.

    ReplyDelete
  6. https://www.drmcdougall.com/

    ReplyDelete