Thursday, June 17, 2021

Ett modest förslag

Steffe hos talmannen. Favorit i typ repris. Eller reprisish.

Tro det eller fucking ej, men jag har en lösning på regeringskrisen. Hör här: sossarna drar tillbaka punkterna 48/7 och 999-D i fyrklöveröverenskommelsen, och drar marknadshyrorna och LAS-reformen i långbänk fram till 2022. Om Annie klagar säger Loverboy, förlåt Löfvén: "Men Annie, det här handlar om värderingar. DU VILL VÄL INTE HJÄLPA SVERIGEDEMOKRATERNA". Den där persiska rookien som vickar för Jonas Sjöstedt drar tillbaka sin demarche, förlåt, misstroendeförklaring, och Ulf Kristersson (som ändå kommer att tvingas avgå p.g.a. Tobias Hübinettes avslöjanden) står där med lång näsa. 

Eller nej?

8 comments:

  1. Tänker mig Kristerssons döttrar hos Skavlan om några år: "Det var alltid helt tabu att prata om vårt ursprung hemmma. Vi hade inte en aning själva innan vi blev kallade G-ordet när vi började skolan. Tobias Hubinette har varit till enorm hjälp för oss i att hantera vårt trauma. Och snart tar vi g******r över världen så då ska ni få se på fan alla boomergubbar och batikhäxor".

    ReplyDelete
  2. I min lite märkliga vokabulär betyder G-ordet "medlem av gul fackförening", typ Arbetets frihet, but that´s me.

    ReplyDelete
  3. Ja, om Neuropa inte funkar får vi väl lämna över staffetpinnen till Östasien. Har väl alltid tyckt att buddhismen och den filosofiska hinduismen är lite mer övertygande än islam och (delvis) kristendomen. De är bra på att LARP-a västerländsk teknologi också. Tyvärr lite mindre bra på att LARP-a västerländsk demokrati, dock. Japan och Sydkorea, kanske?

    ReplyDelete
  4. Vore roligt om jag i en väldigt hög ålder blir Ruteniens kulturattaché i Tokyo och superar med en viss Kim Choon-Doo som i ett tidigare liv hette "Hübinette" och numera är utbildningsminister i Stor-Koreas folkfrontsregering. Kejsaren vars namn betyder "Kosmisk Expansion" har gett mig i uppdrag att sondera lite för att lösa en konflikt om valfisket i Norra Ishavet, numera Greta Thunberg-havet, som är helt isfritt och visar sig vara hem för 10 miljoner knölvalar...

    ReplyDelete
  5. Make it happen! Om det inte funkar mwd list kanske du kan dra ihop någon sorts euro-asiatiskt rövarband i stil med Ungern-Sternberg som ser till att skapa lite kosmisk ordning.
    Tror Hubimette skulle trivas bra i en dylik sammanslutning.

    ReplyDelete
  6. Ja, just det, något slags neo-hunner av något slag.

    ReplyDelete
  7. Ungern-Sternberg brukade koka både fiender och egna soldater som inte höll måttet levande. Kan se Hubinette framför mig, äntligen får han hämnas ordentligt för sin adoption. Hela adoptionscentrum åker rakt ner i grytorna.

    ReplyDelete