Thursday, December 29, 2022

Low dick energy


Jag sa ju att tjejen egentligen har helknäpp humor...

"Här dissar Greta influencerns penis"

32 comments:

  1. Ha ha! Sällsynt motbjudamde människor bägge två men på så totalt olika sätt. Hoppas det här tar sig.
    Hade jag varit Tate hade jag svarat "Den är i alla fall större än dina bröst, både i vikt och volym" . Dessutom är din mamma "världens sänsta hormamma" enligt din syster.
    Synd du inte fick din mammas horiga pattar. Men jag ska bjuda dig på en sillikonuppgradering hos en mycket duktig kirurg i London.
    Hämtar dig på Heathrow i min Ferrari.
    Kjam Andrew

    ReplyDelete
  2. Sen kan Greta kontra med att Meetoa Tate. "Han sa att han fick klämma så mycket han ville på mina bröst, nu när han betalt för förstoringen".

    ReplyDelete
  3. Läste just om Tate på text-TV. Han sitter arresterad i Rumänien misstänkt för trafficking?!

    ReplyDelete
  4. Tate verkar alltså ha "low dick energy"... 🙄

    ReplyDelete
  5. Ska man tro Anglin så brukade Tate otukta sig med Jordan Petersons dotter stax efter att hon dumpade man och barn.
    I vilket fall är ju Tate numera muslim. Var det kanske hans fyra fruar som traffikerats från något MENA-land som påträffades i Rumänien?

    ReplyDelete
  6. Greta Thunberg har tydligen humor. Riktigt kul sådan, och jag kan inte se något "motbjudande" i den.

    ReplyDelete
  7. Jag igen.Varför man kan hata Greta Thunberg är för mig en gåta, om man inte har stora ekonomiska intressen i fossilindustrin.

    ReplyDelete
  8. Eller om man har fått för sig att den globala uppvärmningen är en bluff.

    ReplyDelete
  9. Thunbergs punktering av Tate var strålande. Särskilt då hon förolämpade honom med en term typisk i hans hypade PUA/"Så blir du ekonomiskt oberoende" geshäft-kretsar.
    Trevligt om Thunberg fortsätter leverera sarkasmer av den här kalibern, så gör hon i alla fall den nyttan i mitt mediaflöde.
    Vet inte om jag ska dra mina argument igen mot klimatsekten men det är den vi har att tacka för att "miljörörelsen" i stort sett slutat ha fokus på gifter i vår levnadsmiljö, mat och vatten.
    Globalisterna skiter i undersåtarnas hälsa och "miljörörelsen" springer deras ärenden
    Jag är gammal nog att själv ha upplevt när miljörötelsen utgjorde grus i maskineriet för globalisterna. Numera är man dess smörjmedel.

    ReplyDelete
  10. Ett vetenskapligt konsensus kallar du "klimatsekten". Vad har du för djupa kunskaper i ämnet som gör att du själv kan avfärda detta konsensus som en sekt? Du skulle krossas i en debatt om den globala uppvärmningen inom mycket få minuter - inte endast av verkliga forskare på området utan även av en popularisator som Greta

    Du glider hela tiden undan sakfrågan. Finns det en global uppvärmning? Är den orsakad av människor? Är den, eller kan den bli, ett hot mot mänsklighetens framtid?

    Om du anser att dessa frågor bör besvaras med "nej" bör du försöka argumentera sakligt för detta, och inte glida undan med de sedvanliga paranoida klichéerna om "globalisternas" intriger?

    ReplyDelete
  11. PS: Klimatforskning är en vetenskap. Inte en religiös lära. Har du satt dig in i de fakta, de modeller, och de analyser som används i klimatforskningen idag?

    Det har du uppenbarligen inte. Du endast utgår a priori från att klimatforskningen endast är en täckmantel för en närmast mytologisk "globalistkomplott".

    Kan du bevisa detta djärva (eller snarare deliriska) antagande? En retorisk fråga - det kan du inte för det är fel.

    Vi styrs inte av en allsmäktig dominerande grupp av globalister som med energi och beslutsamhet håller på att skapa "e new world order". Vi styrs av en härskade borgarklass vars girighet håller på att skapa konsekvenser denna aldrig avsåg - "a new world disorder". som i sin slutända kommer att förinta även de som skapade denne oordning.

    Jag tror nog att idéer om globalister som har den totala kontrollen endast ytligt sett är skräckfantasier. Under ytan är det en form av önskefantasi. Hur så? Jo, det är trots allt mindre otäckt att tänka sig en ond grupp som har totalkontroll och följaktligen inte kan tänkas hota hela mänsklighetens existens - eftersom de då själva skulle gå under.

    Än en ond grupp som inte alls har totalkontroll utan som satt igång processer som inom en inte alls avlägsen framtid med stor sannolikhet kommer att kunna slå ut förutsättningarna för allt mänskligt liv, inklusive deras eget.

    ReplyDelete
  12. Tankegångarna ovan lite mer utvecklade i detta inlägg skrivet för nästan exakt tio år sedan. https://kiremaj70.blogspot.com/2012/12/marxism-global-uppvarmning-och-den.html

    ReplyDelete
  13. Jag ser ingen motsättning mellan din syn på borgarklassens förehavanden och min syn på det jag kallar globalister.
    Jag tror att globalismen är något som upostår när otillräckligt tyglad kapitalism kombineras med ökade kommunikationsmöjligheter.
    Det ligger inte i den globala utsugarekonomins intresse att människor känner en stark anknytning till folk och hembyggd. Man vill ha rotlösa människor som lätt kan flyttas runt varhelst det för tillfället mest gynnar spekulationsekonomin.
    På den politiska atenan tar sig detta uttryck som Reinfeldts "Öppna era hjärtan"- tal.
    Reinfeldt har medvetet använt massinvandring för att välta den svenska väkfärdsstaten över ända.
    Jag rekommenderar Granskning Sveriges interjuv med hans far, Bruno Reinfel om den saken.

    ReplyDelete
  14. När det gälker klimatet så har jag ingen djuoare kunskap i ämnet, men man mpste inte ha djuoate kunskap i ett ämne för att lägga märke till upoenbara självmitsägelser och rent trams även inom områdrn man inte ör skolad i.

    ReplyDelete
  15. Jag har tidigare nämnt det orimluga i att vilja minska Sveriges klimatavtryck och samtidigt ha fri invandring av högferila grupoer som ska förses med värme och föda på våra breddgrader.
    Klimatrötelsen birde vara lika invandringrestrikriv som NMR samtidigt som man anstränger sig för att minska feriliteten hos den inhemska befolkningen.

    ReplyDelete
  16. Jag lutar åt att det jag kallar klimathysterin är något som lobbats fram över tid av storkapitalister för att få arbetarklassen att gå med på att sänka sin levnadsstandard. radikalt. Detta skulke bli svårt att lyckas med genom "gammal hederlig" kapitalistpropaganda. Istälket säger man sig värna om klimatet och vädjar till samverkan för att hindra världen från en nära förestående undergång.

    ReplyDelete
  17. Och sen har vi det närmast dementa tjatet om elbilar. Elbilar kan aldrig ersätta bensinbilar. Det finbs helt enkelt inte tillräckligt med särskilda mineraler flr den enorma massa av batterier som krävs.

    ReplyDelete
  18. Jag tror inte att den globala kapitalismen kan störtas av lokala grupper som vill försvara sin hembyggd och sitt traditionella livsmönster. De kan spela en positiv roll (och ibland en mycket reaktionär roll) lokalt, men för att kapitalismen ska störtas anser jag att det behövs en internationell rörelse för planekonomi i global skala. Det tragiska med den globala uppvärmningen är att den gör tidsperspektivet för att lyckas med detta mycket kortare. En gång var "Socialism eller barbari" en användbar paroll. Nu handlar det om "Socialism eller mänsklighetens utplåning." Och detta tyvärr inom en mycket kort tidsperiod. Jag fruktar att den är allt för kort, men det enda man kan göra är att ändå försöka.

    ReplyDelete
  19. Men om man har tänkt att bara en mycket liten privilligerad överklass ska ha tillgång till bil i framtiden så är förbud mot bensinbilar en smart metod att uppnå detra.

    ReplyDelete
  20. Om man anser att mänskligheten inte förtjänar att leva vidare, är bensinbilar en av de metoder som kan användas för att uppnå detta mål. Nej, jag tror att ytterst få människor vill att mänskligheten ska utplånas - det handlar väl i så fall om bisarra sekter som MLO. Men det finns en dynamik i själva systemet som snabbt leder oss mot denna punkt . Tyvärr.

    ReplyDelete
  21. Etablidsrmangets syn på "klimatskeptiker" liknar dess syn på covidvaccin-skeptiker.
    Vi som var skeptiska från början saknade ofta djupare kunskap i ämnet. Vi kunde bara jämföra argumenten hos de få dissidenter med djupare kunskap i ämnet, versus alla människor med djupare kunskap i ämnet som stod på etablissemangets sida.
    Sjäkv tyckte jag att dissidenterna verkade ha bäst argument och minst personliga intressen åt ena eller andra hållet.

    ReplyDelete
  22. Lustigt nog breddade Thunberg i ett tidigt skede av "pandemin" sin aktivism till att även verka för att fler skulke ta exprimentvaccinet. Tillsammans med en dräggig somalisk förortsganster som poserade med rånaröuva och uppkavlad ärm brevid Thunberg.

    ReplyDelete
  23. Statistiken visar vad jag kan se att de som vaccinerats har mindre risk att dö av covid-19 än de som inte vaccinerats. Själv har jag vaccinerats två gånger - och till på köpet haft en mild variant av covid-19 en gång. Jag undrar om jag borde ha vaccinerat mig en tredje gång.

    ReplyDelete
  24. Det är nog någon sorts världsrekird i att vara etablissemangets galjonsfigur.
    "Hör upp Svenne! Du ska ställa upo som försöksdjur åt Big pharma. Och du ska ge fan i att köra bil. Och du ska äta insekter. För klimatet. Och du ska vara postiv till att vi släpper in folk som den somaliske gentlemannen bredvid mig. Annars är du rasist.

    ReplyDelete
  25. Jag ser förvisso hela din världsbild som mycket märklig.

    ReplyDelete
  26. Thunbeg känns som en svensk variant av storebror i 1984. Istället för storebror har vi i Sverige en beskäftig lillasyster som medborgarna hänfört ska låta sig inspireras av.
    Det är därför jag inte tål henne. Trots att hon snoppade av ärkefånen och charlatanen Tate helt perfekt.

    ReplyDelete
  27. Såg inte att du svarade mig nästan i realtid. Mina inlägg ovan är tänkta att läsas i ett stycke och inte som svar i en dialog, förutom det första meningsutbytet

    ReplyDelete
  28. Medeltemperaturen i världen har ökar konstant sedan1976. Det verkar inte ett oroa dig ett dugg. Istället lägger du ner energi på upprepade utfall mot Greta Thunberg.

    ReplyDelete
  29. Stänner att jag inte oroar mig för temperatiuhöjningen. Oroar mig dock mycket för sånt som miljövänner brukade oro sig för.
    Både gamla och nya gifter i vår ievnadsmiljö som vi inte alls är biologiskt utrustade för att hantera, utradering av skogar och andra naturområden i takt med att mänskligheten brer ut sig, etc.
    Ogillar fantiskt privatbilism men inte för dess eventuellt temperaturhöhande effekt utan för dess förorenande effekt.

    ReplyDelete
  30. Att någon kan undvika att oroa sig för de konstanta temperaturhöjningarna är en sannskyldig gåta.

    ReplyDelete