Friday, December 9, 2022

Dödsängeln


Men vad fan...

Modejätte gjorde reklam för självmord

Kanada föreslår handikappade att begå självmord

Gruppvåldtagen 17-årig flicka fick laglig hjälp att begå självmord


36 comments:

  1. Otäckt. Men hur tillförlitlig är "Fria tider"?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Är det ens teoretiskt möjligt för dig att en publikation som inte är för fri invandring är "tillförlitlig"?

      Delete
    2. Det finns oerhört få publikationer i Sverige idag som är för "fri invandring". DN är det inte, SvD är det inte, Aftonbladet är det inte. Osv. Fri invandring betyder att vem som helst kan invandra till Sverige. Nästan ingen är för det. "Fria tider" är inte endast mot fri invandring, utan en nättidning som ständigt och jämt och ettrigt angriper även Sveriges idag ganska så restriktiva invandringspolitik utifrån högerextrema utgångspunkter.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Det finns två grupper i Sverige idag som är för fri invandring. Dels en handfull nyliberaler på yttersta högerkanten, dels ett mycket litet antal vänsteraktiva, som driver linjen att om man inte tillåter fri invandring låter man borgarklassens stat bestämma vilka som ska eller inte ska få bo i Sverige. Båda gruppernas inflytande på invandringspolitiken i Sverige är så nära noll man kan komma.

      Delete
    5. Rent praktiskt är etablissemanget för fri invandring. Man har genom diverse lagändringar successivt gjort det nästan omöjligt att kontrollera vilka som uppehåller sig och verkar i landet.
      Invandringskritisk media frramstår ofta som ettrig men det har till stor del att göra med att regimmedia underrapporterar övergrepp utförda av vissa invandrargrupper.
      När alternativmedia då täcker upp genom att rapportera det regimmedia underlåtit att ge tillräcklig teckning ger det ett något ensidigt intryck. Finns ju ingen anledning för alternativmedia att ta upp senaste lets dance och annat tjafs. Dylikt täcks redan utmärkt av regimmedia.

      Delete
    6. Här ett utmärkt exempel på när alternativmedia tar upp saker som regimmedia underlåtit att rapportera tillräckligt om:
      https://juliacaesar.blog/
      Det gäller fallet med den 9-åriga flickan som våldtogs och misshandlades så grovt av en etiopisk invandrate att hon kommer att vara en grönsak resten av livet.
      Gärningsmannen med familj gavs permanent uppehållstillstånd trots att han tidigare utfört diverse våldtäktsförsök och annat äckel päckel upprepade gånger i Sverige.

      Delete
    7. Vad "alternativmedia" sällan vill beröra är det stora antalet av mycket grova övergrepp som begås av svenskar. Övergrepp begås av människor (oftast män) i alla nationaliteter.

      Delete
    8. "Rent praktiskt är etablissemanget för fri invandring". De som utvisas eller avvisas (du tror väl inte att det inte finns sådana?) kanske inte är benägna att hålla med dig.

      Delete
    9. För Sveriges del är invandringen tämligen fri. Vi har avskaffat/:kraftigt begränsat möjligheterna att värja oss mot negativ invandring.
      T. ex får det etiopiska monstret som skändade 9-åringen och misshandlade henne så grovt att hon konner att vara en levande död resten av livet stanna i Sverige och försölrjas resten av livet, liksom resten av familjen. Snacka om perverst incitament för att komma till Sverige.
      Vore jag en etiopisk familj med en störd serievåldtäktsman till son hade jag mycket hellre befunnit mig i Sverige med honom än i Etiopien där reaktionen på hans dåd varit brutal och kanske drabbat hela släkten.

      Sen drar vissa invandrare som är för ärliga eller använt för dåliga llögner vid asylansökan ändå nitlotter och får avslag. Men det är i de flesta fall bara att försöka igen under ny identitet. Övning ger färdighet.

      Delete
    10. Sen fattar jag inte varför altetnativmedia ska lägga fokus på grova dåd som begås av svenskar. Det gör ju ändå regimmedia.
      Ibland försöker man dessutom framställa bestialiska dåd av invandrate som utförda av svenskar.
      Nör t. ex en svensk kvinna grupovåldtogs av en 7-10 somalier på en finlandsfärja omnämndes dessa som svenskar.
      Alternativmedia tog reda på görningsmännens identitet och det visade sig att ingen var ens svensk medborgare och flera var dessutom i färd med att söka astl i finland. Inte för att det skulle göra dem till finnar heller, men ändå

      Delete
    11. Tycker du det vore fel att utvisa mannen(och hans familj) som skändade 9-åringen redan vid hans första våldtäktsförsök?
      Julia Ceasar redogör noggrant för famljens asylskäl och gärningsmannes hitorik av sexuellt våld i sin mycket faktaspäckade artickel.
      Rekomderad läsning innan du tar ställning.

      Delete
    12. Du skriver: "För Sveriges del är invandringen tämligen fri "

      Din världsbild är ju märklig. Sanningen är:

      "För Sveriges del är invandringen tämligen fri"Allt färre personer får asyl i Sverige
      BRYSSEL 6 maj 2022

      Tre av fyra fick avslag på sina asylansökningar i Sverige under 2021. Totalt fick knappt fem tusen personer sin ansökan beviljad – det lägsta antalet i Sverige sedan EU började föra statistik på området."
      https://www.europaportalen.se/2022/05/allt-farre-personer-far-asyl-i-sverige

      Delete
    13. "Tycker du det vore fel att utvisa mannen(och hans familj) som skändade 9-åringen redan vid hans första våldtäktsförsök?" Han kunde ju få livstids fängelse... Och om han nu utvisades borde han väl utvisas ensam, eller deltog familjen i våldtäkten?

      Delete
    14. Du skriver: "För Sveriges del är invandringen tämligen fri "

      Din världsbild är ju märklig. Sanningen är:
      "Allt färre personer får asyl i Sverige
      BRYSSEL 6 maj 2022

      Tre av fyra fick avslag på sina asylansökningar i Sverige under 2021. Totalt fick knappt fem tusen personer sin ansökan beviljad – det lägsta antalet i Sverige sedan EU började föra statistik på området."
      https://www.europaportalen.se/2022/05/allt-farre-personer-far-asyl-i-sverige

      Delete
    15. "Finns ju ingen anledning för alternativmedia att ta upp senaste lets dance och annat tjafs." Cynisk kommentar. Det finns många hundra svenska män som regelbundet begår sadistiska våldtäkter på barn, inklusive sina egna barn. Tror du media brukar skriva om detta? De skriver lika lite om det som om dito som begås av invandrare. Att just invandrares brott mörkas är en absurd myt.

      Delete
    16. PS. Förmodligen fler än många hundra... Om man går igenom sexualbrottsstatistiken hittar man en massa fall som aldrig blir mer än som bäst mycket små notiser i tidningar. Vanligtvis inte ens notiser. Och sedan finns det ett mycket stort mörkertal eftersom de flesta sexualbrott inte anmäls. I synnerhet sexualbrott mot barn. Att göra våldtäkter till ett invandrarproblem är ett skymf mot svenska överlevare...

      Delete
    17. Att se våldtäkter som ett specifikt invandrarproblem är förresten också en del av mörkläggningen av sexuella övergrepp mot barn. För när det gäller sexuella övergrepp mot just barn är invandrare INTE överrepresenterade i brottsstatistiken.

      Delete
    18. "Att se våldtäkter som ett specifikt invandrarproblem är förresten också en del av mörkläggningen".
      Jag ser inte våldtäkter som ett specifikt invandrat problem. Har inte heller uttryckt något som kan tolkas som det, vare sig här elller anorstädes.
      Men vad har det med saken att göra?
      Om man ser det som angeläger att motverka sexuellt våld i Sverige så måste man rimligtvis vara för livstids utvisning av invandrade våldtäktsmän.
      Som om det inte vore illa nog med alla barn som utsätts av s enska män, vi ska tydligen dessutom ha rmassa invandrade sexuellt störda män som ges permanent upoehålltillstånd och uppehälle här.
      Arma svenska kvinnor och barn.

      Delete
    19. Om det finns något som tystas ner är det de tusentals ("hundratals" som jag skrev förut är en grov underdrift) barn som våldtas i familjen av sina egna fäder, liksom de tusentals som våldtas i andra sammanhang som i barnprostitution. Det pågår varje dag, men står knappast ett ord om i tidningar.

      Delete
    20. Ditt reonemang påminner om en chef jag hade på ett sommarjobb. I llokalen där man etsade metaller var inte luften dem hälsosammaste.
      När skyddsombudet krävde bättre ventilation svarade chefen "men vad fan, ni röker ju ändå nästan allihopa, vad fan bryr ni er om frisk luft".
      Som om en riskfaktor skulne rättfärdiga en till riskfaktor.

      Delete
    21. Men hur långt vill du gå? Avskaffa asylrätten?

      Delete
    22. This comment has been removed by the author.

      Delete
    23. Tror det, eller åtminstone kraftigt begränsa.
      Ser även utvisning av hela familjen som rimligt i fall som monstret på lekplatsen.
      Detta bl. a för att undvika att familjer i med någon störd individ ska ha detta extra incitament att ta sig till Sverige, då risken att släkten ska få sota för individens brott är så mycket mindre i Sverige än t. ex etiopien.

      Delete
    24. Kvinnor bör inte bestraffas för att en man i familjen begått våldsbrott. Så länge det finns länder där man hotas till livet för sina åsikter måste det finnas möjligheter till politisk asyl.

      Delete
    25. Jag igen. Jag lär mig tydligen aldrig att underteckna när det behövs.

      Delete
    26. Ser egentligen inte utvisning som bestraffning. Det är en form av indraget eller förvägrat privillegium.
      Mamman till monstret på lekplatsen var delaktig i att ta hit sonen och att ljuga om hans ålder så att han i åratal utsatte småflickor för sexbrott i skolorna han gick i.
      Helt rätt då i mitt tycke att förvägra henne privillegiet som medborgarskap innebär.
      Vet inte om du läste hela Julia Ceasars reportage om saken. Det är ett mycket välgjort reportage med verifierade fakta i målet.
      Tror du skulle se min hållning som rimlig om du läser det.
      PS: Julia Ceasar är en gammal DN-journalist som på äldre dar hädade mot regimmedia. Hon fick länge utstå mordhot från pöbeln och doxningar av regimmedia.
      Denna äldre dam med tämligen milld invandringskritik verkade ses som ett större hot än NMR av etablissemanget.

      Delete
    27. Jag vet vem Julia Caesar är... Mer allmänt saknar jag den tid då det fanns en någorlunda stark vänster som ville ena arbetare och andra förtryckta i en kamp nedifrån, mot de förtryckare som finns överst i samhällshierarkin. Och där arbetare av olika nationaliteter ansågs kunna föra en gemensam kamp mot kapitalet. Och inte som SD tycker idag, skulle lösa sina problem genom att slå nedåt...Lyssna gärna på denna låt från en annan tid, 1970. Där temat är att ena sig mot kapitalet och där en fack-byråkrat använder frasen "Det är utlänningarnas fel" som ett led i att stoppa den kampen.
      https://www.youtube.com/watch?v=F1F3S558FPM

      Delete
    28. Julia Ceasar berättar själv i sin pod om drevet mot henne:
      https://youtu.be/uuJqSqtiLMY
      Underhållande i allt det absurda men helt förfärande.

      Delete
    29. Är väl bekant med den skivan. Var nära att bli vräkt från min första lägenhet pga av den här låten
      https://youtu.be/K_LjEjxmMrw
      På inflyttningsfesten började vi frammåt småtimmarna fylkeskråla med i refrängen och drog på anläggningen på högsta volym.
      Det tyckte vi var så roligt att vi upprepade det flera gånger från och till.

      Delete
  3. Det finns åtminstone länkar till andra tidningar...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete