Friday, December 23, 2022

Embrace the emptiness

 





This is such a bullshit spirituality. Embrace the emptiness, be an asshole, you are "special" if you´re a social outcast, und so weiter.

Note (once again) that this YouTube channel (pun intended), while claiming to be anti-dualist and all-embracing, has a perspective just as dualist as the worldviews she condemns! And where on Earth (pun intended again) is the "Ego death" in all this? 

The emptiness embraced here is a very special kind of emptiness...  

5 comments:

  1. På 90-talet var det en massa singelmammor i New Age-kretsar med totalt ouppfostrade och dampiga skitungar som sa att deras barn var "indigobarn".
    Skumläste lite i en av dessa böcker som någon av dessa singelmammor skrivit.
    Som exempel på särskilda andliga egenskaper hos äckelungar, jag menar indigobarn, nämdes deras extrema nyfikenhet och exprimentlusta som missförstofs av en dömande omgivning.
    Som exempell nämdes t. ex att stoppa in mindre husdjur i micron.

    ReplyDelete
  2. Har mamman dylik unge är det en sju helvetes cope att intala sig att det i själva verket är nåot sorts Jesus-fenomen man har privillegiet att ha fött fram.

    ReplyDelete
  3. Jag är också nyfiken och full av experimentlusta. Undrar vad som händer om man säger till en indigomamma att "Din äckelunge är ett levande argument för fri abort, låter du honom komma nära ett djur en gång till så stryper jag dig".
    Jag är nog också indigo.

    ReplyDelete
  4. Finns mer här:

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2020/05/indigo-denial.html

    Nästa steg i "evolutionen" är tydligen "kristallbarn" (Satans dotter här ovan nämner dem i förbigående), vilket många misstänker är autister?!

    ReplyDelete
  5. Här också:

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/09/therapy.html

    Kraftens självdestruktiva sida...

    ReplyDelete