Tuesday, September 27, 2022

International Thugee

 


We found the person who blew up Nordstream 1 and 2. Is anyone surprised?

Thought not. 

51 comments:

  1. I told you not to mess with Greta Thunberg, geezus, plz listen next time!

    ReplyDelete
  2. "The Big Bang Never Happened". Until it did. #NordStream

    ReplyDelete
  3. Greta sprängde gasledningen vid Bornholm. Helt otroligt.

    ReplyDelete
  4. Strictly speaking, the United States have most to gain by Nord Stream being blown up. Although I suppose Russia could do it, too, after some kind of cost-benefit analysis. Germany are obviously innocent!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Greta är en v ToB:s flickgudinnor som genom MK-Ultra hjärntvätt fått lära sig att hon är en gudomlig varelse som ska utrota merparten av mänskligheten.
      I "Iron Gates" fanns ett par dylika gudinnor. Och nu har vi en i Sverige med.

      Delete
  5. Jag tror är Atomwaffen och Ashtarwaffen som gjirde det här till Kalis ära.

    ReplyDelete
  6. PS: Synd att Sjöfartsverket har sån koll på gasläckor. Annars hade ett och annat fartyg svalts av dessa moder jords fiisar. Flytkraften försvinner i gasblandat vatten.
    Med lite tur hade ävet ett och annat flygplan havererat när det fllög in i gasmolnet och sen sjunkit direkt när det slog i vattnet

    ReplyDelete
  7. Greta Thunberg måste ha gjort ett stort intryck eftersom hon tydligen så lätt ger upphov till dåliga skämt. Ett öde som de som har rätt och samtidigt utmanar de som är så rädda för sanningen att de inte vill se den, ibland kanske delar. För hennes del förstärks nog den effekten av att hon är en ung kvinna. Då ökar nog risken för obekväma sanningssägare att utsattas för sådana skämt.

    ReplyDelete
  8. Din fromna hängivelse stärker Gretakulten, liksom mina dåliga skämt
    Som delaktig i Gretakulten kanske du kan förklara varför Gretas hanterare låter henne posera med degenererade flöortsdrägg. Smutsar det inte ned Gretas ädla strävan?

    ReplyDelete
  9. PS: Har alltid gillat Gretas flätor. Vore jag hennes hanterare hade jag sett till att hon allltid bar SS-hjälm och Pinochet-glasögon med.

    ReplyDelete
  10. Erik,

    Greta har stor trollpotential. ;-)

    ReplyDelete
  11. Hugge,

    Ashtarwaffen låter nästan som ett meme jag skulle vilja se...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Om bara Anglin kunde börja reta sig på Ashtar-command så hade det blivit en massa bra memer. Tyvärr har han nog för mycket annat att reta sig på.

      Delete
  12. Greta är riktigt bra i den här musikvideon, men ändå är det något som fattas. Vadå? Naturligtvis SS-hjälmen och Pinochet-brillorna.
    Det hade varit en sådan estetisk perfektion att till och med jag blivit Greta-troende.
    Blusen är i grunden bra men blir ännu bättre i en fältgrå variant.
    Om du till äventyrs läser det här Malena Ernman så hopoas jag att du tar till dig mitt modeförslag.

    https://youtu.be/68IhD9se_NA

    ReplyDelete
  13. Hugge

    "Din fromna hängivelse stärker Gretakulten, liksom mina dåliga skämt
    Som delaktig i Gretakulten kanske du kan förklara varför Gretas hanterare låter henne posera med degenererade flöortsdrägg. Smutsar det inte ned Gretas ädla strävan?"

    Om jag hade varit medlem i en Greta-kult hade det kanske stört mig. Men det är jag ju inte. Hon har gjort en oerhörd nytta i klimatdebatten, vad hon gör privat intresserar mig inte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, är mer som en subkultur än en kult. Gränsen är flytande. Ungrfär som hur mycket Hårdrock måste man lyssna på för att vara håtärdrockare.

      Delete
    2. Märklig subkultur i så fall, där kända klimatforskare är aktiva deltagare, https://sverigesradio.se/artikel/forskare-nu-ar-vi-pa-vag-mot-1-8-graders-uppvarmning Om man anser att de som inser att Greta Thunberg gör en oerhörd nytta i klimatdebatten därför ingår i en subkultur har man nog definierat ordet "subkultur" på ett egenartat sätt.

      Delete
    3. PS: Det var faktist i ett högst officicielt smmanhang greta poserade med grovt kriminellt pack. I en kampanj för att få befolkningen a ta exprimentvaccinet.
      Gilar den här betraktelsen över Gretas insats:
      https://folkhemseliten.se/greta-efter-pahoppen-fran-hogern-jag-ska-fucking-cutta-er/

      Delete
    4. Greta är inte den typen av modig saningssägare du målar upp henne som. Hon är etablissemangets lilla papegoja(ber om ursäkt till paoegojor som tar illa upp här).

      Delete
    5. Hon säger sanningen om den globala uppvärmningen. För detta har hon fått beröm av ledande klimatforskare som Johan Rockström.

      Hon har utsatts för föraktfulla utfall av reaktionärer som ofta hånfullt anspelar på både ålder och kön. Ungefär av den typ som du presterar.

      Själv skriver du egendomligt glidande de få gånger du lämnar Greta T som person och nämner själva ämnet - dvs den globala uppvärmningen. Man får intrycket att du inte "tror" på den, även om du inte brukar uttala det klart. Samtidigt som du visar att du inte satt dig in i den sakliga debatten om frågan.

      Jag skulle gärna se en debatt mellan dig och Greta Thunberg om just global uppvärmning. Hon skulle krossa dig på fem minuter.

      Delete
    6. Alltså jag igen - Erik R.

      Delete
    7. This comment has been removed by the author.

      Delete
    8. Hugge
      Känn dig träffad https://www.youtube.com/watch?v=KIP2vukNOPc

      Delete
    9. Ja det var lite kul. Men angående betraktelsen jag länkade till så var den mycket tänkvärd när den antog att det vore helt haram för Greta att alliera sig med Paolo Roberto samtidigt som det ses som fint när hon kampanjar tillsammans med en mycket kriminellare och obehagligare somalisk gangster.
      Samma mönster som när en "feministisk" expressenreporter gjorde ett inställsamt reportage om en arabisk förortsgangster som bland annat var dömd för att ha trasat sönder en kvinnas underliv med en pistol. Damna reporter var delaktig i dtevet mot Robero.

      Delete
    10. Vet inte om jag skulle fått pisk i en klimatdebbat med riksautisten. Jag skulle ha antagit ett "klimatbejakande" perspektiv och påpekat hur viktigt det var att alla länder på kalla breddgrader slutade släppa in människir från varma breddgrader. Folkmängden måste minska, i synnerhet på kalla breddcrader om vi ska rädda klimatet.
      Då Thunberg är helt på etablissemangets sida när det gäller inva dringen tror jag att det blivit syntax error i skallen på henne i det skedet.
      Men jag hade betydligt hellre Debatterat med Gretas mor än med Greta själv.

      Delete
    11. This comment has been removed by the author.

      Delete
    12. This comment has been removed by the author.

      Delete
    13. "Jag skulle ha antagit ett "klimatbejakande" perspektiv och påpekat hur viktigt det var att alla länder på kalla breddgrader slutade släppa in människir från varma breddgrader. ..." "tror jag att det blivit syntax error i skallen på henne i det skedet."

      Det torde det inte ha blivit. Hon skulle kunnat påpeka att ditt förslag var både ineffektivt och långsökt.

      Jag antar att du syftar på att det behövs mer utsläpp exempelvis för att värma hus i kallare länder, och att därför utsläppen skulle minska om en del som numera bor i kallare länder skulle flytta, eller flytta tillbaks, till kallare länder. Ja, troligen lite grann, men effekten skulle bli ganska så marginell.

      Det har gått för långt för att sådana småjusteringar skulle kunna ändra något. Det behövs direkta attacker mot utsläpp och fossilindustrin.

      Att gå den absurda omvägen att utvisa invandrare för att det på ett mycket indirekt sätt skulle kunna leda till en liten minskning av en del utsläpp skulle kanske glädja Jimmie Åkesson, men som klimatförslag är det bisarrt.

      Delete
    14. "Direkta attacker mot fosilindustrin". Då kanske det ändå var Greta och extinction rebellion som sprängde gasledningen.
      Fast jag gissar fortfarande på Atomwaffen i samarbete med Ashtarwaffen.

      Delete
    15. I vilket fall förstår jag inte hur kontroll av folkmängden kan vara av marginell betydelse om man vill minska mänsklighetens klimatavtryck.
      Om du vill strunta i att kontrollera folkmängden men ändå utföra direkta attacker mot fossilindustrin så lär det i slutändan ändå leda till kontroll av folkmängden. Fast en mycket brutalare och mer kaotisk kontroll än den jag förespråkar.

      Delete
    16. Med attacker menar jag politiska ingripanden inte minoritära våldsaktioner. Om man med att kontrollera folkmängden menar det du skrev, att inte ta emot invandrare från varmare länder vidhåller jag ett effekterna på klimatet torde bli marginella.

      Delete
  14. Apropå ingenting...

    Mycket konspirationsteorier på Twitter just nu om Nordstream. Det påstås att USA:s stridsfartyg USS Kearsarge (som även besökte Stockholm för ett halvår sedan) var i farvattnen utanför Bornholm strax före smällen, och att de har "amifibiekapacitet".

    Vet förstås inte vem som sprängde Nordstream, det kan vara ryssarna, men USA har egentligen ännu starkare motiv. (Eller ser ut att ha det.) Så jag utesluter inte att USA faktiskt kan ha sprängt gasledningen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Om Svrige sedan 70-talet endast tagit emot inandrare från europa hade vår folkmängd minskat något sedan dess. Nu har den istället ökat med 2-3 miljoner. Några miljoner fler människir som lever på kalla breddgrader istället för varma kan omöjligt vara marginellt ur klimatsynpunkt.
      Dessutom blir det t. ex inte färre somalier i Somalia för att det kommer somalier hit.
      Det är ungeför som med hemlösa katter. Har man ett gäng hemlösa katter på ett ställe och flytar hälften långt bort så blir det initialt glesare med katter men på lite längre sikt leder flytten till fler katter totalt sett.

      Delete
  15. Sedan har vi den här märkliga tweeten från Anders Åslund:

    "Taking the last night flight from Helsinki to Stockholm. It is packed, overwhelmingly with tall, very quiet, young Russian men, all too obviously escaping Putin’s mobilization. They move with great determination. I am probably the only Swede on this plane."

    https://twitter.com/anders_aslund/status/1574497442267119633

    Det låter som att Åslund (som är anti-rysk/anti-Putin) beskriver Spetsnaz, inte ryska flyktingar. Märkligt att han inte förstår det själv...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faktiskt. Annars är ju russofober glada i att måla Spetsnaz på väggen.

      Delete
  16. Jag vill inte skapa panik, men jag får den där kusliga känslan av surrealism igen som jag nämnt tidigare. Å ena sidan låtsas alla som att de regnar ("Putin bluffar" och "Putin faller snart" är huvudrubrikerna i kvällstidningarna idag), å andra sidan känns det hela tiden som att tredje världskriget kryper närmare och närmare...

    ReplyDelete
  17. Rykten om protester mot mobiliseringen i Kaliningrad av alla ställen. Yuge if true. Och från Dagestan kommer det rykten om att Kadyrovs tjetjener åkt dig för att slå ner protesterna...

    I bästa fall kan protester av detta slag tvinga Putin att koncentrera sina krafter på hemmaplan, och kanske försvåra en upptrappning utåt. I värsta fall ballar han och använder kärnvapen (eller jäkligt kraftiga konventionella bomber).

    ReplyDelete
  18. https://www.forbes.com/sites/michaelshellenberger/2022/09/27/us-blew-up-russian-gas-pipelines-nord-stream-1--2-says-former-polish-defense-minister/?sh=6e1d6f75312e

    ReplyDelete
  19. Om han använder kärnvapen störtas han nog snabbt som fan innan någon annan (läs USA) hinner svara med samma mynt. Eller också störtas han innan kärnvapnen hunnit avfyras.

    ReplyDelete
  20. Kanske, men anta att han använder taktiska kärnvapen på slagfältet i Ukraina? Då kanske han inte störtas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det där med taktiska kärnvaoen minns jag att det spekuletades mycket om under kalla kriget. Hur mycket taktiska kärmvapen kan ena eller andra sidan använda innan det eskalerar till strategiska kärnvapen?
      NATO hade en massa minikärnvapen man tänkte stoppa en tänkt gigantisk våg av tanks som välde in via östtyskland.
      I Fulda-området hade man förberett för underjordiska atomminor som skulle svälja tanksen. Och människorna som bodde där.

      Delete
    2. Man hade även förberett med kärnvapen-artilleri och dito granatkastare(!).
      Jag hade inte velat ingå i manskapet som avfyrade dessa granatkastare. En smula för nära detonationen om man säger så.

      Delete
    3. Davy Crocket-kanonen, t. ex.
      https://youtu.be/NPtPDr59aDI

      Delete
  21. Jag tror han störtas då också. För att förekomma att USA gör detsamma mot ryska trupper i Ukraina.

    ReplyDelete
  22. Hugge & Erik,

    Det känns som att svaret på frågan om Putins kärnvapenhot är "fuck around and find out"...

    ReplyDelete
  23. OT.

    https://www.friatider.se/jackie-ar-du-dar-har-ropar-biden-efter-dod-kvinna

    ReplyDelete
  24. Puttes "Fuck around and find out" - strategi versus Bidens dementa oberäknelighet. Det här blir spännande.

    ReplyDelete
  25. "May you live in interesting times"

    ReplyDelete
  26. Gillar den här bildkommentaren till EU:s situation med gasledningarna.
    https://stormer-daily.rw/wp-content/uploads/2022/09/FdxDHSCXwCQq3uj.jpeg

    ReplyDelete
  27. Såg tidigare DS som en ren humorsida men måste säg att Anglin levererar en hel del väkdigt bra analyser av amerikansj fulsoel. Särskilt den här:
    https://stormer-daily.rw/putin-is-so-insane-hes-bombing-his-own-infrastructure-but-hes-much-too-reasonable-and-restrained-to-fire-nukes/

    ReplyDelete