Friday, September 23, 2022

Aghori Mindset




This is apparently how Putin is defending the West (as in the conservative values of the true West). Or something. Or something else. Also, can PM Modi please weigh in on this? What side *are* the Hindoos on, anyway? 

Cannibal killer recruited to Putin´s troops in Ukraine

9 comments:

  1. Vi kanske kan värva den här killen till Azov?

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wA8j5G/tjuvjakt-avslojad-i-angermanland

    ReplyDelete
  2. NATO har ToB och Atomwaffen. Putte har Wagner group. Får dock säga att Wagner group har töntigast logga av alla.

    ReplyDelete
  3. OT:
    Tänk att wokemaffian går i taket för lite transras-tänk. Kan man vara vilket kön man vill måste man väl kunna vara vilken ras man vill. Eller har jag missförstått något?

    ReplyDelete
  4. Glömde länken:
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11235995/Dilbert-comic-strip-canned-77-newspapers-artist-Scott-Adams-included-anti-woke-plotlines.html

    ReplyDelete
  5. Det ser ut som att någon tänker *skjuta på* dödskallen, eller är det detta som är poängen? Att man blir en (glad) dödskalle om Wagner Group får en i kikarsiktet?

    Scott Adams har väl länge betraktas som på något slags sätt pro-Trump, så det är egentligen märkligt att han inte blivit utrensad redan tidigare, fast han kanske inte nämnde politiken i Dilbert? Läser inte den seriestrippen. Han var dessutom pro-vaxx.

    Trans-ras har ju länge varit ett problem för SJW-arna, så de brukar mest bara sopa problemet under mattan. Samma med Therian Otherkin (som säger sig vara djur).

    Blir annars mer och mer övertygad om att den trans-våg som uppstod på 10-talet är en slags "konspiration", underblåst av läkemedelsindustrin och vissa riktigt suspekta "psykologer". Vänstern stödjer alltså ett rent kapitalistiskt fenomen i samhällets överbyggnad. Eller snarare "stat-kapital-hybrid" eftersom Big Pharma kan få sina "mediciner" subventionerade av staten!

    Hoppas verkligen att feministerna, LGB och den 0.01% som är verkliga trans-personer enar sig och bryter med de här dumheterna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingen logik alls i wagnerloggan. Ser ut som något en dampig fjortis wannabe-gangter klottrat ihop.

      Delete
  6. Här är en äldre kommentar om trans-ras:

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/09/passing-for-trans-racial.html

    ReplyDelete
  7. Och här är en annan:

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2021/05/why-atheism-is-inherently-anti-trans.html

    ReplyDelete
  8. Var det ingen som röstade på Aghori i svenska valet?

    ReplyDelete