Friday, December 22, 2023

MERRY CHRISTMAS

 

15 comments:

  1. Off topic (och jag firar förresten inte dagen då en person, som ca 30 år senare sägs ha torterats ihjäl för att "rädda" oss alla, påstås ha fötts).

    Men det var ju sånt här som vi fått lära oss inte finns.... https://nypost.com/2023/09/28/nyc-mans-gun-arrest-unveils-satanic-pedophile-cult/

    Erik R

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gammal men intressant nyhet. Det här började nystas upp redan 2021.
      Tycks vara en gruppering av Temple ov Blood. ToB har visat sig vara så infiltrerat av betalda informatörer att man kan undra om gruppen till att börja led skapades informatörer efter önskemål av FBI.

      Delete
    2. ONA som ToB i mångt och mycket har sitt ursprung i iigger nära till hands att misstänka för att ha täta band med någon form av underrättelseorganisation, även om 0NA aldrig gjort bort sig så här flagrant eller överbevisats om delaktighet i den här sortens övergrepp.

      Delete
    3. Det som i mitt tycke mest antyder att ubderrättelseorganisationer varit involverade i ONA från starten är den oerhörda vikt som läggs vid att medlemmar under lång tid ska spela "insiktsroller" i sammanhang som är så fjärran från deras vanliga personlighet och tidigare livserfarenheter som möjligt.
      Varianter på detta är inte helt ovanligt inom diverse mysterietraditioner men jag tror att 0NA är helt unika i hur mycket tid och energi medlemmar förväntas lägga på sina insiktsroller.

      Delete
    4. Skulle tro att inte ens de främsta underrättelseorganisationerna har en lika omfattande träning i infiltration som ONA har som inledande träning för sina medlemmar. Förvisdo träning man förväntas ägna sig åt utan någon hjälp från organisationen men ändå extremt ambitiös träning som kommer att dominera ens liv i flera år.

      Delete
    5. Måste vara mycket attraktivt för en underrättelseorganisation att ha tillgång till grupperingar av folk lite runt om i världen som genomgått en så intensiv och långvarig träning i infiltration och manipulation som "insiktsrollerna" utgör.

      Delete
    6. Noteta att en medlem anses färdig med sitt "insiktsrollande" först när den i minst ett år framgångsrikt verkat i sitt nya sammanhang, samt etablerat någon form av ledarskap(formellt eller informellt) över flera personer i det nya sammanhanget.

      Delete
    7. Intressant. I så fall kanske ONA har något slags skydd, medan utbrytargruppen inte har det?

      Delete
    8. Låter sannolikt. ToB gick ut hårt och från början med förespråkande av riktigt tragiska och meningslösa onda dåd. T.ex fullkomligt dregglade man på den numera nedlagda bloggen över "the moors murders"https://en.wikipedia.org/wiki/Moors_murders.
      Även ett av japans mest tragiska mord var man mycket exalterade över.https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Junko_Furuta
      Man sa även uttryckligen att man sökte "sociopatic individuals ready for working with the 333-current".
      Med dylika rekryteringskampanjer lär man knappast uppnå en särskillt stabil organisation. Bara rejält korkade och störda människir lär nappa på dylikt.
      En sadistisk psykopat med bara nästan normal Iq begriper naturligtvis med en gång att det är något lurt med det hela.

      Delete
    9. Hade tyckt det varit komiskt med detta galleri av särskolemässiga sadister som låter sig rekryteras av dylikt om det inte vore för att tramset fått enl tragiska konsekvenser för helt oskyldiga människor.

      Delete
    10. Det stämmer. Det har ju hänt tidigare att infiltratörer för säkerhetstjänsten faktiskt utfört terrordåd för att få "trovärdighet" bland dem man infiltrerar. Tror att någon brittisk agent som infiltrerade IRA planerade terrordåd för IRA:s räkning.

      Delete
  2. PS. Har lyckats ta mig in i min blogg igen.

    ReplyDelete
  3. Anon (Erik?),

    OT. LRP:s hemsida är tillbaka, så de har tydligen inte upplösts. Hade antagligen bara problem med servern. Den har dock fortfarande inte uppdaterats: senaste inlägget är från april 2023!

    ReplyDelete
  4. Erik,

    Apropå satanistgruppen, så undrar man om de är "expendables". Några trasproletärer på nätet. Epsteins gästlistor har fortfarande inte publicerats...

    ReplyDelete
  5. Trasproletärer vet jag inte, men det är klart att kretsarna runt O9A inte tillhör samhällets elitskikt. Även om de skulle vilja, och även om deras ideologi på många sätt är en avspegling av elitens praktik.

    ReplyDelete