Thursday, August 17, 2023

Stora tråden om Linda Skugge

 


Ja, om någon mot förmodan vill diskutera Linda Skugges dalliance med OnlyFans, så kan ni alltså göra det här. 

:D

6 comments:

  1. Ha ha! Uppfattade redan frän början Skugge som en rätt apolitisk figur. Verkade mest handla om att hävda sig själv, ofta med en hel del personliga elakheter.
    Tror det här var enda sättet för henna att i medelåldern komma i närheten av uppmärksamheten hon fick på 90-talet. Konkurrensen är numera hård från alla unga kaxiga influensers

    ReplyDelete
  2. Hon har onekligen lyckats. Rena rama nationella kristillståndet!

    ReplyDelete
  3. Åsa Linderborg är inne på samma linje. Att Skugge mest bara LARP-at sedan 90-talet.

    ReplyDelete
  4. Linderborg är absolut politisk på riktigt. Tror dock jag föredrar Skugge om jag måste välja. Hellre hennes fjortisaktiga attacker på folk än Lindeborgs ambitiösa förtalskampanjer som utlöst minst ett självmord på någon som inte alls förtjänade det.
    Får erkänna att jag var rätt road av Skugge och Lundells gräl på 90-talet. Så fjantigt att man stundtals undrade om det hela var uppgjort i syfte att öka bägged mediaexponering.

    ReplyDelete
  5. Ser framför mig hur Skugge ha'mnat i bingen hos Lundell efter en blöt utekväll. På morgonen tar man sig en återställare. Skugge beklagar sig över att hon börjar tappa fart i media. Lundell säger att han också har oflyt. Sen börjar man planera det kommande ordkriget.

    ReplyDelete
  6. Jag tror att det var Skugge som Jan Guillou också tyckte var en LARP-er. "Hon är missnöjd med allt i sina krönikor, men träffar man henne i verkligheten är hon inte missnöjd med något alls".

    ReplyDelete