Monday, November 27, 2023

Masken av, luften ur?

 


Lägg märke till hur uppgiven My Rohwedder låter, och hur Anders Lindberg *egentligen* håller med Svenska Dagbladet i sakfrågan om anti-semitismen. 

Har luften gått till slut gått ur sossarnas propagandister?  

Nej, Greta Thunberg är ingen tjej-Hitler

Åkessons rivna moskéer är bara början

8 comments:

  1. Thunbergs hela offentliga persona är som klippt och skuren för en auktoritär och sadistisk ledare av något slag. Kanske inte på riksfuhrer-nivå, men ändå.
    Hon hade varit perfekt som ledare för något lokalt barnkommmando under Pol Pot som sprang runt och terroriserade vuxna med verkliga eller inbillade åsiktsavvikelser.

    ReplyDelete
  2. Hugge: Inser du inte hur pinsam du är? Du har tydligen fått din stora hjärna av misstag, du skulle gott kunnat klarat dig med ryggmärgen

    ReplyDelete
  3. Greta Thunberg är vare sig antisemit eller sadist men du är antisemitfobiker, och tydligen också anhängare till att så många som möjligt ska dö av värmeslag, Det är därför du är sur på Greta T, eftersom hon uppenbarligen står i vägen för dina människofientliga önskningar.... Eller hur?

    ReplyDelete
  4. Tackar för komplimangen om min hjärnvolym.
    Känner dock att jag bestämt måste försvara mig mot antisemitofob-anklagelsen. Jag har flera gånger länkat till Daily stormer på denna blogg och kommer anatagligen att göra det igen när Andrew Anglin återkommer med någon riktigt humoristisk tagning. Just nu är han dock inne i en rätt humorbefriad extas övet Israels motgångar.
    Men nog har jag en och annan fobi annars. Såg filmen "The Killing fields" vid alldeles för späd ålder. Scenen där en argsint flicka i ett barnkommando avrättar en vuxen "kontrarevolutionär" genom att kväva honom med en plastpåse traumatiserade mig en smula.
    Tänker på den varje gång Greta läxar upp folk från talarstolen.

    ReplyDelete
  5. Om du tycker att jämförelsen mellan dig och de tanketomma generaler som Einstein hånade med en liknande formulering som min, är orättvis, är det ju inget emot att jämföra en klimataktivist som i tal kritiserar de som inte gör tillräckligt för att rädda klimatet med de Pol Pot-soldater som mördade människor endast för att dessa hade bott i en stad. Ditt bristande sinne för proportioner är ju helt och hållet hisnande.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Har nu debateterat Thunbergs personlighet i lite fler kanaler. Anmärkningsvärt med denna mob av boomergubbar som alltid rycket ut till hennes försvar.
      Ni är som en gubbvariant av hysteriska flickor på en Beatleskonsert. Fascinerande fenomen.

      Delete
    2. Pewdie pie hade en arme av 9-åriga gamerpojkar. Greta har en arme av gamla boomer-proggare.

      Delete
  6. Men äsch, tog inte illa vid mig på riktigt, var typ trippelironisk i mitt svar .
    Dock menar jag helt oironiskt att det är något mycket obehagligt auktortärt i Thunbergs personlighet. Något primalt som går bortom det politiska.

    ReplyDelete