Monday, March 9, 2020

Another victim of the Coronavirus



 It seems the Coronavirus has spread from County Cork to US fly-over country, somewhere close to Banjo Deliverance, WV... 

4 comments:

  1. In other news, oil prices are falling after Russia and Saudi Arabia fail to reach cartel agreement. Hooray!

    ReplyDelete
  2. Om jag vore en helt oseriös konspirationsteoretiker skulle jag nog fråga mig varför de två första, och de värst drabbade länderna som drabbats - Kina och Iran - är USA:s (och Trumps) värsta fiender i världen. Men inte nog med det - de ställen i USA som drabbats hårdast - Kalifornien och New York - är de ställen i USA som är mest negativa till Trump.

    Nej, jag tror inte alls att det är en sån konspiration. Det vore troligen logistiskt sett omöjligt att starta något sådant.

    Men en annan sak är märklig. De tre huvudkandidaterna till att bli USA:s president - Trump, Biden och Sanders - tillhör alla tre en riskgrupp eftersom de alla är över 70. Det verkar de inte bry sig om - alla tre åker runt och skakar hand med vem som helst så mycket de förmår.

    Anta att virusets dödlighet i dessa åldersgrupper är ännu större än vad som framkommit. Anta att alla tre dör - hur kommer valet i USA att se ut efter det?

    ReplyDelete
  3. Det stämmer faktiskt. Räknar de kallt med att virusets dödlighet överdrivits eller att de är ovanligt friska?

    Om de dör blir det väl en uppgörelse mellan Pence och Buttigieg...

    ReplyDelete
  4. Om jag förstår saken rätt är coronaviruset inte så farligt om man lnte är över 65 eller så. Och i så fall känns hela den här situationen absurd. Just nu riskerar det ju bli världsdepression p g a paniken...

    ReplyDelete