Tuesday, January 21, 2020

Oh no, the Raëlians were right


WE. REALLY. ARE. THE. GOD. SPECIES.

Scientists create entirely new life form

6 comments:

  1. RELEASE THESE CREATURES INTO THE OCEAN, LET THEM EAT CARBON DIOXIDE, THIS IS THE SOLUTION. THEN, LET THEM PRODUCE PEAK OIL AND WE WILL BE ABLE TO LIVE FOREVER AND EVER!!!

    ReplyDelete
  2. Does this prove intelligent design?

    ReplyDelete
  3. Add thorium to the mixx and you´re done, damn the neo-pagans and their shoggoths, LETS EAT XENOBOTS.

    ReplyDelete
  4. Någon gång 1987 läste jag en notis (!!) i AB eller DN om att det i USA pågick experiment med att korsa chimpanser och människor - bland annat med syftet att skapa en ny art som kunde sättas på att utföra enklare arbetsuppgifter. Just det en liten notis, inget mer. Sedan blev det helt tyst om saken - jag läste inget mer.

    Berättade då detta för Bo A, som sa att om det var sant och om experimenten lyckades skulle djurrättsaktivism bli den mest brännande politiska frågan i världen och alla djurrättsorganisationer förmodligen skulle förbjudas.

    Jag såg ingen mer notis om saken men många år senare råkade jag sätta på TV:n och kom in i en film eller TV-serie som verkade ha gjort skräck och/eller SF på temat.,

    Men i dagspressen blev det så vitt jag har sett inget mer än en notis.

    Har jag drömt detta? Jag tror definitiv inte det. Men det låter absurt.

    ReplyDelete
  5. Wikipedia om saken:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Humanzee

    Det verkar dock inte finnas något som stämmer in på ditt exempel. Enligt Wiki, vill säga.

    Det skulle ju kunna vara ett aprilskämt. I bästa fall. Richard Dawkins tror att en hybrid vore möjlig och att det snarast är etiska överväganden som sätter stopp. Fast *om* det är möjligt kommer någon så småningom att testa...

    ReplyDelete
  6. Det publicerades definitivt inte första april. Sedan barndomen har jag ett mycket utvecklat "första april-medvetande"! och går aldrig på något den dagen. Det ledde bland annat till att jag gapskrattade när en tjej i min klass den 1 april 1968 berättade att president Johnson sade att han hoppade av nomineringen till presidentvalet detta år. Men den gången var det ju sant.

    ReplyDelete