Sunday, January 19, 2020

Nej, Greta är inte "vänsterpopulist"

Juan Peron: en sann vänsterpopulist 

Sluta kalla Greta Thunberg för "vänsterpopulist", det finns bara en sann vänsterpopulist i det här surrealistiska jävla skitlandet och det är jag. Och hör sen!

18 comments:

  1. Erika Bjerström (den dumma dumma reportern som kallade Gretish för vänsterpopulist) menar givetvis att hon är vänsterradikal.

    Vilket stämmer.

    Men vänstern, som ständigt vill "bredda" allting, sket i brallan över detta "avslöjande".

    Some shit never changes...

    ReplyDelete
  2. Själv är jag vänsterpopulist med pessimistiska drag. Jag är dessutom katedersocialist, pseudo-nyplatonist och numera även pseudo-vivekanandaist. There, I said it. Come at me, tweet at me!

    ReplyDelete
  3. Okej, och vad betyder "vänsterpopulist med pessimistiska drag" då, får man fråga, fröken Tidlösa? Låt mig gissa. Något i stil med Il Popolo di Italia eller Svensk Socialistisk Samling? Med andra ord nynazism?

    ReplyDelete
  4. Mussolini stödde ironiskt nog de allierade i första världskriget...

    ReplyDelete
  5. "Hon är vänsterradikal". Och vad är anklagelsen?

    ReplyDelete
  6. Att hon liknar Pol Pot och Ordförande Gonzalo, eller nåt sånt. Bakunin?

    ReplyDelete
  7. Miljarder människor skulle dö om hon kom till makten. Eller? Ja, jag vet inte, fråga den där högerpopulisten på Twitter...

    ReplyDelete
  8. Du tycker vänstern ska snäva in sig istället?

    ReplyDelete
  9. Nja, jag tycker väl mest att den ska sluta med sina kurragömmalekar och snacka lite mindre skit. Idag är folkfronten så bred att den verkar innefatta George Soros, Michael Bloomberg och huset Grimaldi. Imorron breddas den till kärnkraftsindustrin och kopparmagnaterna.

    ReplyDelete
  10. Du är helknäpp som vanligt. Håll dig till Vivekananda.

    ReplyDelete
  11. Klimatkrisen är verklig, men ibland undrar jag om etablissemanget använder den som metafor för *sin egen* systemkris. "Världen" går under betyder egentligen bara "vårt system kollapsar". Det som är intressant är att propagandisterna i media är så slöa, istället för att stenhårt driva linjen pro-kärnkraft och pro-koppargruvor för att rädda världen, släpper de fram rena domedagsprofeter...

    De måste vara totalt demoraliserade. Särskilt Wolodarski, som de senaste åren ägnat sig mer åt "tone policing" på Twitter och dumheter om elsparkcyklar istället för verklig politik.

    ReplyDelete
  12. Du och Wolodarski gick på samma friskola, va?

    ReplyDelete
  13. OK, nu går jag och lägger mig. Har varit uppe halva natten och studerat östpersisk historia för att kunna läsa en bok jag ev tänker recensera nästa vecka...

    ReplyDelete
  14. Du är zoroastrist, va? Innerst inne?

    ReplyDelete
  15. Kan man skriva här fortfarande? Jag tror att du och Wolodarski har en privat konflikt, det kommer säkert en skärmdump snart på Twitter av något vansinnigt du har skrivit jag vet nog vad du kallar dig på Twitter det finns en del att hämta där tror jag hahahha

    ReplyDelete
  16. Wolodarski mot Ashtar Command Book Blog, hahhahah

    ReplyDelete