Friday, April 14, 2023

Den feministiska stormakten


Eller kanske inte...

"Det som hände Tintin borde inte vara möjligt"

5 comments:

  1. Varför kräver hon inte helt enkelt att man avskaffar obligatorisk gemensam vårdnad? Eller har jag missförstått något? Vad är det jag inte förstår?

    ReplyDelete
  2. Om man inte utgår från gemensam vårdnad blir det svårt att även kräva faställande av faderskap med medföljande underhållsskyldighet. Mycket pengar där som staten får hosta upp istället.

    ReplyDelete
  3. Hugge

    För en gångs skull håller jag med dig.. Obligatorisk gemensam vårdnad infördes 1998, även om den i viss mån modifierades lite 2006. Innan dess var det så att den förälder som inte fick vårdnaden skulle betala underhåll. Men om denne inte hade råd med detta måste det allmänna betala.

    Därför gynnas statens ekonomi av att det är så mycket gemensam vårdnad som möjligt.

    Det kan finnas andra skäl också, men detta vägde nog tyngst.

    ReplyDelete
  4. Såja, inte ursäkta dig för att du råkar tycka likadant. Jag är ju trots allt socialist och nån sorts särarts-feminist. Även dina texter om rituella övergrepp och borttränging ser jag som fullt rimliga och intressanta(med undantag för det mesta du skrivit Quick).
    Det är "bara" när det gäller multi kulti och bögerier vi tycker totalt olika:)

    ReplyDelete
  5. Hugge
    Jag vet att du till och från kommet med grova invektiv riktade mot "bögar" men vet inte riktigt vad du tycker. Anser du att homosexuella handlingar bör förbjudas? Eller bara manliga sådana? - jag har inte sett att du kommit med liknade invektiv mot lesbiska.

    Anser du att man bör varna för homosexualitet i skolans sexualundervisning? Bör RFSL förbjudas? Bör de hindras att hyra lokaler?

    Bör homosexuella tvingas till aversionsterapi för att de ska bli heterosexuella?

    Eftersom dina invektiv mot "bögar" år så hätska undrar jag förstås vilka konsekvenser du vill dra när det gäller den typen av frågor.

    Erik

    ReplyDelete